U trendu

Bangladeški Kazanova: On nije oženio jednu, već 28 žena!

Vlasti u Bangladešu su uhapsile su 45-godišnjeg Jasina Biaparija zbog poligamije koja je zabranjena. Zahtev je podnela njegova 25. supruga Tanja. Valjda se smatrala viškom…

Bangladeška policija uhapsila je 45-godišnjeg Jasina Biaparija pod sumnjom da je sklopio brak s gotovo 30 žena. Tačnije, brojka je stala na 28, a Jasina je uhapšen u društvu svoje 27. supruge. Da situacija bude još bizarnija, zahtev za hapšenjem podnela je 25. supruga Tanja, koja se očigledno smatrala viškom u čitavoj priči.

Sud je izdao nalog za hapšenje, što je dovelo do privođenja u jednom bangladeškom selu. Priča ide dalje, pa tako Bangladeš Njuz 24 piše da su se Jasin i Tanja venčali još 2011. godine, da bi ona nakon rođenja kćeri saznala da nije njegova jedina žena.

Naravno, nakon toga je krenula u opsežnu istragu pa je otkrila imena i adrese 17 njegovih supruga, ali i još dece – dve kćeri s drugom, sina s trećom i sedmom, kao i kćer s 24. suprugom.

Bangladeški Kasanova je nakon venčanja s Tanijom počeo sve češće izostajati od kuće, što je njoj nakon nekog vremena postalo sumnjivo, a uskoro je počeo i da je fizički zlostavlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.