Bazeni ispunjeni pivom, točilice u svakoj sobi: Otvara se prvi pivski hotel (video)

Otvaranje prvog pivskog hotela na svetu najavila je škotska pivara „BrewDog“ i ovaj hotel će se zvati „Pseća kuća“, a nalaziće se u američkoj državi Ohajo.

Ova neobična investicija koštaće oko 7,3 miliona dolara. Onaj ko bude učestvovao u finansiranju hotela biće nagrađen besplatnim noćenjima i graviranjem njihovih imena na bačvama.

Pokrenuta je kampanja na platformi za donacije „Indiegogo“ sa ciljem da se sakupi 75.000 dolara za razvoj projekta, pivskog hotela, a za samo nekoliko dana sakupljeno je 90 odsto željene sume.

„To će biti najsrećnije mesto na zemlji, zaboravite na Diznilend“, poručili su menadžeri.

Pivski hotel imaće oko 50 soba i u njemu će se služiti pivski doručak, bazeni i đakuziji biće ispunjeni pivom. Svaka soba će imati točilicu i frižider sa flaširanim proizvodima. Gostima će na raspolaganju biti spa tretmani za koji će se koristiti kreme od ječma i druge pivske atrakcije.

Oni koji se odluče za ovaj prvi na svetu pivski hotel moraće da izdvoje 150 dolara za noć u koji će biti uračunati doručak. Za luksuzniju varijantu od 2.000 dolara za jednu noć gosti dobijaju luksuzni apartman, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.