Besni hokejaš

Jedan sudija izvređao je igrača hokeja.
Juniorski igrač hokeja Kris Dojl pobedio je na suđenju, ali ne pre nego što je bio podvrgnut usmenoj torturi od strane sudije, izveštava CBC.
Odlučeno je da Kris Dojl nije kriv zbog napada nakon što je pijan udario vrata koja su potom udarila jednu ženu posred lica i polomila joj nos. Dojl je tvrdio da nije znao da se žena tu nalazila.
"Da je optužen da je ogromna magarčina, ja bih ga proglasio krivim", izjavio je sudija Džon Daglas. "Međutim, nije kriv zbog napada koji je izazvao fizičke povrede".
Prema izveštajima CBC-a, sud je saslušao svedočenje Krisa Dojla o tome kako je upao u stan svoje bivše devojke i vikao na nju dok je tražio drugog muškarca s kojim je ona navodno bila.
Devojka i njena cimerka su uspele da nagovore Krisa Dojla da napusti njihov stan, ali je on u nastupu besa udario vrata u pokušaju da se vrati u njihov stan. Vrata su se odbila i pogodila cimerku njegove bivše devojke posred lica.
Dojl je priznao da je kriv po optužbama za takvo ponašanje, a suđenje za izricanje kazne po tom osnovu zakazano je za 7. jun ove godine.
Kris Dojl igra za hokejaški tim "Victoriaville Tigres", u glavnoj hokejaškoj ligi Kvebeka. Pre toga, Kris Dojl je igrao za tim "P.E.I. Rocket".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.