U trendu

Bez tangi, molimo

Na plažama u Sjedinjenim Američkim Državama zabranjeno je nositi tange!
U jednom gradu u američkoj državi Severna Karolina gradonačelnik je zabranio kupačima da nose tange na plaži.
Gradonačelnik grada Kure, koji se nalazi na moru, po imenu Din Lambert, izjavio je da će se truditi da koliko je to moguće očuvaju idiličnu zajednicu na jugu zemlje koja je opisana u TV seriji "Šou Endija Grifita" iz šezdesetih godina prošlog veka.
Lokalne novine izveštavaju da se gradsko veće okupilo kako bi izglasalo zabranu ovih kupaćih kostima koji previše pokazuju. Očigledno je da su predstavnici gradskog veća bili jednoglasni kad je reč o protivljenju ovoj vrsti nudizma.
Odluka je doneta pošto je šef policije dobio mejl u kome je neko upitao da li postojeći gradski propisi dozvoljavaju nošenje tangi na plažama. Izgleda da je baš tako i pokrenuto pitanje tangi.
Gradski propisi zabranjuju nudizam ili "nedovoljnu odeću", a čovek koji je poslao ovaj mejl želeo je da zna da li je nošenje tangi dozvoljeno i muškarcima i ženama.
E, pa, izgleda da je nošenje tangi na plaži u Sjedinjenim Američkim Državama zabranjeno. Imajte to na umu ako planirate da baš tamo letujete ove godine! A ako ipak ne možete da se odreknete ovog odevnog predmeta čak i na plaži, onda je možda bolje da ga isprobate na nekoj od plaža u Južnoj Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar