Bitkoin konferencija završila u striptiz klubu

Jedan od najvećih skupova u svetu o kriptovaluti bitkoin održan u Majamiju, završio je zabavom u poznatom striptiz klubu.

Organizatori Severnoameričke bitkoin konferencije s 5.000 učesnika i 10 sati govora, pozvali su na druženje i umrežavanje u noćnom klubu, ne navodeći da je reč o striptiz klubu.

Mada tokom same zabave za učesnike konferencije, koja je trajala do 23 časa, nije bilo striptiza, mnogi učesnici konferencije su se osećali nelagodno budući da su kelnerice služile pića u donjem vešu, preneo je danas Blumberg.

Nekim učesnicima konferenciji se ideja ipak dopala.

„Mi smo gomila tipova u 20-im godinama s mnoga para. Mi volimo gole devojke“, rekao je trgovac kriptovalutioma Džef Sjkot iz Njujorka.

Većina učesnika konferenciji nije bila toliko oduševljena, budući da se svet kritpovaluta, kako ulazi na legalna tržišta, sve više suočava s ustaljenim pravilima ponašanja u poslovanju.

Direktor Deš kor grup (Dash Core Group), korporacije koja je sponzorisala dogadjaj, rekao je da nije znao da je žurka zakazana u striptiz klubu i dodao da je „duboko razočaran“.

Mo Levin, direktor Kinouta (Keynote), koji je organizovao konferenciju, isprva je branio izbor mesta za žurke navodeći da je to „idealno za umrežavanje“.

Striptizovi su bili obustavljeni do 23 časa, a onima koji su ostali posle toga i kojima nije bilo prijatno, nije kriva konferencija, rekao je Levin za Blumberg telefonom.

Par sati kasnije promenio je stav i poslao saopštenje u kojem je naveo da je žurka u striptiz klubu bila greška i da konferencija teži tome da bude što inkluzivnija i bezbednija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.