Bivša devojka Čarlija Šina: Nije mi rekao da je zaražen, on je monstrum (Video)

Glumac Čarli Šin javno je priznao kako nosi virus HIV-a. Iako je rekao kako je uvek koristio zaštitu prilikom seksa, njegove bivše ljubavnice govore suprotno. Šin je saznao kako ima HIV pre četiri godine, pa je poručio kako je „nemoguće da je nekoga zarazio“ otad. Ipak, priznao je i kako je imao nezaštićeni seks sa dve partnerke koji su znale njegovo stanje.

Sada su se javile i njegove bivše devojke Bri Olson i Natali Kenli, koje kažu kako im Čarli nikada nije rekao da ima virus. Izvori bliski holivudskom zavodniku kažu kako je Šin saznao za HIV u aprilu 2011. kada više nije bio sa Olson, ali i dalje se viđao sa Kenli.

„On je čudovište“, kaže Olson koja je dala intervju za Inside Edition. „Mogla bih da budem mrtva jer mi on nije rekao. Tada sam živela u njegovoj kući i imali smo odnose svaku noć. Rekao mi je da je „čist“ i ja sam mu verovala. Ja nikada ne bih napravila drugome to što je Čarli napravio meni, to je kao da nekoga osudim na smrt. Čarli, ti si užasna osoba, nikada ti neću oprostiti“, poručila je Olson.

Strani mediji pišu i kako šestoro ljudi priprema tužbu protiv Šina, jer im nije rekao istinu o HIV-u, a među njima je i jedna osoba koja je spavala sa njim prošle nedelje – pre nego što je javno ispričao svoju bitku sa virusom. Njegova bivša supruga Deniz Ričardson znala je za HIV, a nedavno je rekao istinu i svojoj najstarijoj kćerki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.