U trendu

Bizaran razlog prinudno spustio avion na bečki aerodrom (video)

Jedan neimenovni stariji gospodin „primorao“ je, prošle nedelje, avion holandske niskobudžetne kompanije Transavia, na letu iz Dubaija za Amsterdam, da prinudno sleti u Beč.

Razlog tome je, prema pisanju medija, krajnje bizaran. Dvojica putnika, koji su sedeli do pomenutog čoveka, su ga zamolili da „prestane da pušta gasove“.

Kada je četvoro putnika počelo glasno da negoduje, kabinsko osoblje je odbilo da pomogne i da „utiša“ starijeg čoveka, zbog čega je tenzija u avionu naglo porasla, naveo je holandski list De Telegraaf, a prenosi B92.

Nakon upozorenja osoblja aviona i intervencije pilota, letelica je bila prinuđena da sleti na najbliži aerodrom, kako bi policija pomogla da se situacija smiri.

Po sletanju u Beč, austrijska policija se odazvala pozivu i, sa psima, ušla u avion kako bi glavne aktere ovog bizarnog slučaja ispratila iz aviona, što je zabeležila i kamera, prenosi Indy100.

Četvoro problematičnih putnika je izvedeno iz aviona, među kojima su bile i dve devojke, sestre koje su sedele u istom redu sedišta. Kompanija Transavia im je trajno zabranila ulazak u svoje avione.

Putnik koji je „ispuštao gasove“, i oko koga je i nastala cela pometnja, mirno je nastavio let za Amsterdam.

– Imale smo nesreću da sedimo u istom redu sa njim – prokomentarisala je slučaj jedna od izbačenih putnica, izjavivši, pri tom, da će podneti tužbu protiv aviokompanije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.