U trendu

Bogati ste ali ne baš i pametni (foto)

Pažnju društvenih mreža privukla je fotografija sa golf terena „Beacon Rock“ u američkom gradu Nort Bonevil na kojoj trojica muškaraca opušteno igraju golf dok iza njih besni šumski požar.

„Naši golferi su predani tome da završe rundu“, stoji u opisu fotografije. Iako su mnogi pomislili da je reč o Photoshopu, Tamara Mejfild, vlasnica terena za američke medije je otkrila da je reč o stvarnoj situaciji, ali da vatra na fotografiji izgleda mnogo dramatičnije nego što je zaista i bila. Njihovu priču potvrdio je i jedan golfer sa fotografije.

Our golfers are committed to finishing the round!

Gepostet von Beacon Rock Golf Course am Mittwoch, 6. September 2017

Ipak, Mejfild uverava da nije bilo opasnosti za golfere jer je požar bio udaljen barem jedan i po kilometar i nalazio se sa druge strane reke. Fotka je, uz još neke snimljene na terenu, završila i na Redditu gde je nekoliko hiljada ljudi komentarisalo.

Mnoge je ovaj prizor i naljutio pa se na društvenim mrežama može pronaći i mnoštvo negativnih komentara. „Bogatstvo ne garantuje i pamet“, „Još samo nedostaje Donald Tramp na ovoj fotki“, „Igranje golfa dok svet gori – ovo je baš fotka Amerike u 2017.“, „Ovo je toliko bezobzirno“, „Mislite da je ovo nešto čime možete da se pohvalite?!“, komentarisali su ljuti Amerikanci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.