najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bogati ste ali ne baš i pametni (foto)

Pažnju društvenih mreža privukla je fotografija sa golf terena “Beacon Rock” u američkom gradu Nort Bonevil na kojoj trojica muškaraca opušteno igraju golf dok iza njih besni šumski požar.

“Naši golferi su predani tome da završe rundu”, stoji u opisu fotografije. Iako su mnogi pomislili da je reč o Photoshopu, Tamara Mejfild, vlasnica terena za američke medije je otkrila da je reč o stvarnoj situaciji, ali da vatra na fotografiji izgleda mnogo dramatičnije nego što je zaista i bila. Njihovu priču potvrdio je i jedan golfer sa fotografije.

Ipak, Mejfild uverava da nije bilo opasnosti za golfere jer je požar bio udaljen barem jedan i po kilometar i nalazio se sa druge strane reke. Fotka je, uz još neke snimljene na terenu, završila i na Redditu gde je nekoliko hiljada ljudi komentarisalo.

Mnoge je ovaj prizor i naljutio pa se na društvenim mrežama može pronaći i mnoštvo negativnih komentara. “Bogatstvo ne garantuje i pamet”, “Još samo nedostaje Donald Tramp na ovoj fotki”, “Igranje golfa dok svet gori – ovo je baš fotka Amerike u 2017.”, “Ovo je toliko bezobzirno”, “Mislite da je ovo nešto čime možete da se pohvalite?!”, komentarisali su ljuti Amerikanci.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike