U trendu

Bogoljub Karić senzacija na društvenim mrežama – „Fotografija sa ultrazvuka“ (foto)

Srpski političar i biznismen Bogoljub Karić je, u saradnji sa svojim advokatskim timom, gradskoj upravi grada Kragujevca predao zahtev za promenu godine rođenja u dokumentima, pa bi umesto 17. januar 1954. u ličnoj karti ovog biznismena stajala 1974. godina.

Što bi značilo da je Karić 20 godina mlađi nego što jeste.

Biznismen je svoj zahtev predao 17. januara ove godine, a u obrazloženju se, pored zakonske potpore, navodi i da bi Bogoljub Karić prema podatku da je rođen 1954. godine, bio star čovek, što „ne odgovara njegovom ličnom stanju“.

Komentari na njegovu ideju su nešto o čemu se na Tviteru dosta piše.

Pravo da to traži daje mu i medicinska nauka, prema kojoj je čovek star onoliko koliko su mu stari krvni sudovi, pa se kaže da krvni sudovi ne odgovaraju uvek podacima iz matične knjige.

Kako prenose mediji, Bogoljub Karić je nesporno, izuzetnog psihofizičkog zdravlja i stanja, pa biološki fizički i psihički ima daleko manje godina, barem 20 godina manje od onoliko koliko proizlazi iz upisanog podatka u matičnoj knjizi, zbog čega je taj podatak potrebno promeniti u skladu sa odgovorom na pitanje: Kada počinje život, a kada život postaje ljudsko biće?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)