U trendu

Boja odeće koju nosite otkriva kakva ste ličnost

Boja odeće otkriva kakva ste ličnost

Izbor boja, kada je odeća u pitanju zavisi i od samog događaja na koji idete.

Plava
Plave nijanse, naročito mornarsko plava boja je, prema psiholozima, idealna za intervjue za posao. Prema anketama, osobe koje nose ovu boju ostavljaju utisak timskih igrača, lojalnih i poverljivih radnika.

Crvena
Kao što se i moglo pretpostaviti, crvene nijanse idealne su za ljubavne susrete. Ova boja uzburkava strasti, a prema mnogim istraživanjima, muškarcima su dame u crvenim nijansama privlačnije.

Siva
Sive nijanse su neupadljive i pomažu pojedincu da se, bez isticanja, priključi svakoj grupi. Zato se ova boja preporučuje za posao i sastanke, kada nema potrebe da budete u centru pažnje.

Ljubičasta
Tokom istorije, ovu boju najviše su nosile bogate porodice kao i vladari. Stoga, ljubičastu izbegavajte kada idete na razgovor za posao ili na ljubavni sastanak, jer ona, prema psiholozima, ostavlja utisak izveštačenosti i nadmenosti.

Crna
Iako je godinama u svetu mode crna smatrana elegantnom, psiholozi kažu da ova boja budi agresivnost i savetuju da je po svaku cenu izbegavate kada je odlazak na razgovor za posao u pitanju.

Zelena
Bilo koja nijansa da je u pitanju, zelena boja umiruje i podstiče kreativnost. Zbog toga, sagovornik može da pomisli da ste produktivni, maštoviti i hrabri.

Bela
Na kraju, nežna bela., pored toga što je odraz sofiticiranosti, prema psiholozima, ova boja ostavlja utisak da ste organizovana osoba koja voli da sve bude „pod konac“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar