U trendu

Britni Spirs – stručnjak za poluprovodnike

Kako zainteresovati učenike i studente za oblast fizike poluprovodnika i lasera? Britanski fizičar Karl Hepbrn (Carl Hepburn) je postavio sajt posvećen ovoj oblasti, ali nije bio zadovoljan posetom. U jednom trenutku mu je „sinulo“ – Britni Spirs (Britney Spears)!

Na svoj sajt je postavio slike super-popularne pevačice, čije je ime jedan od najtraženijih pojmova među surferima koji posećuju pretraživače. Posle samo nekoliko dana rezultat je bio više nego zadovoljavajuć – 2 miliona poseta.

Svakog posetioca koji dođe na stranicu, očekujući fotografije i informacije o Britni, sačekuje očekivano, ali i sledeći tekst: „Malo je poznata činjenica da je Britni Spirs ne samo izvrsna pevačica, već i stručnjak na polju fizike poluprovodnika. Na stranicama koje slede, ona će vas voditi kroz svet laserskih tehnologija i poluprovodnika, kroz zakone i izume u fizici koji su omogućili da njenu muziku slušate u digitalnom formatu“.

Za sve one koji su spremni na ovakvo „putovanje“, na lokaciji se nalaze dobro poznate fotografije britanske pevačice sa „oblačićima“ kao iz stripa, u kojima su ispisane formule i zakoni fizike.

Srodne teme:

  • Cenzura za Britni Spirs
  • Britni Spirs u 2032. godini
  • Čedna Britni

    Korisna adresa:

  • Britney.co.yu

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.