Brutalna tuča vozača i putnika nakon što im je zabranio ulaz u autobus bez karte (video)

Vozači autobusa često se nađu na piku nezadovoljnih putnika, obično zbog sopstvenog bahatog ponašanja. Naime, video koji je snimio jedan britanski turista usred bela dana na autobuskoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibici prikazuje vozača kako se svađa sa agresivnim putnikom i njegovom devojkom, nakon što ga je navodno ošamario.

U tuči koja je izbila odmah nakon svađe, vozač je izvukao deblji kraj, iako se na početku snimka nije tako činilo.

https://www.youtube.com/watch?v=SNA30ISaHmM

Mladića je prvo, držeći ga oko vrata oborio na tlo između pločnika i autobusa, na šta je reagovala devojka i počela da mu povlači gaće koje su virile iz vozačevih pantalona. Potom mladić ustaje i zajedno sa devojkom nasrće na vozača. Tuča se nastavila sve dok ih prolaznici nisu razdvojili.

Turista koji je snimio čitav incident kazao je kako je vozač ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.

– Ja i još nekolicina došli smo do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska sa kartama, slegao ramenima i pravio lud. U tom trenutku taj Španac se vratio i ponio se agresivno prema vozaču i kazao grupi devojaka da uđu u autobus. Vozač im je rekao ‘ne’, a potom ustao sa svog sedišta i prišao mladiću koji ga je naočigled vređao na španskom – ispričao je Britanac i dodao kako je vozač skinuo naočare i pljusnuo mladića po licu.

Vratio se u autobus, ali trenutak kasnije svađa se preselila iz autobusa na pločnik.

– Dva minute kasnije pustio je sve da uđu u autobus i odvezao nas do Benimusa parka sa ogrebotinom na čelu i pocepanom, prljavom košuljom kao da se nije ništa dogodilo, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.