U trendu

Ceo život pogrešno cedite limun: Ovo je najlakši način (video)

Limuni su zdravi i ukusni, pogotovo kada se iscede u prirodne sokove ili limunadu. Iako je ceđenje limuna jednostavan posao, često je i vrlo neuredan, ali čini se da postoji lakši i čistiji način za to, prenosi mirror.co.uk.

@jacquibaihn

Did you know this?! 🍋#boredathome #lemonjuice #lemonjuicechallenge #healthyfood #foodie #healthy #nutrition #nutritionist

♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

Nutricionistkinja Džeki Bain podelila je na TikToku video u kom pokazuje kako da iscedite limun na vrlo jednostavan način, ali ljudi su bili šokirani time što su tek sada saznali za tu efikasnu metodu.

Preko 380 stotina hiljade pregleda je sakupio video Bainove kako da bez sečenja i bez prskanja sokova dobijete svež limunov sok.

Sve što vam je potrebno je metalni ili drveni štapić, dovoljno dugačak da probije rupu u limunu, od početka pa sve do kraja. Nakon što dobijete rupu, limun stavite iznad čaše i stisnite ga, sve dok sav sok ne izađe iz njega kroz jednu rupu.

Džeki priznaje da je i ona tek nedavno naučila ovaj trik, što su priznali i njeni pratioci.

“Vau, hvala društvenim mrežama što su me ponovo naučile nešto što roditelji ili škola nikada nisu”, komentar je jednog korisnika. “Čoveče, uopšte nisam znala za ovo! Celo vreme pogrešno cedim limun”, glasio je drugi komentar. “Limun možemo i da ‘pomuzemo’?”, iznenađeno je pitala jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.