Čime se bavi Monika Levinski?

Da li je tokom 2000. godine bilo više viceva o plavušama ili Moniki Levinski? Teško je reći, ali je bitka bila zaista tesna. A ko je ovo na slici? Monika?! Ma, neeee, nemoguće… Jeste – to je ona, znate i sami da šminka čini čuda.

Posle suđenja, silnih saslušanja, javnih prepričavanja pikanterija iz susreta u Ovalnom kabinetu, ona se smirila, sredila, nabacila novi imidž i „krpice“ i – krenula u Internet-biznis.

Njena firma nosi naziv The Real Monica Inc.com, a u pitanju je online-butik damskih tašnica koje se prodaju sve bolje. Tokom druge polovine 2000. godine prodaja je skočila za 100% i sve je više žena koja bi da kupe neki od ponuđenih modela koji koštaju između 90 i 185 dolara.

Žene koje na sajtu kupuju nisu samo zainteresovane za torbice, već i za druge elemente Monikinog „look“-a, tako da ona često odgovara i na mejlove tipa: „Koju si šminku koristila u tom i tom televizijskom nastupu?“. U svakom slučaju, susreti sa predsednikom u Ovalnom kabinetu su se isplatili: koja bi žena, inače, obratila pažnju na „tamo-neku-novu-marku“ Real Monica?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.