U trendu

Claudia Schiffer sreće golog kepeca

Nemački supermodel Claudia Schiffer je, u intervjuu ženskom časopisu Woman“s Own, otkrila da ima dosta problema sa svojim obožavaocima, a da joj se i prilično često dešavaju jako bizarne situacije sa njima.

Poslednja u nizu neprijatnosti je bila pojava potpuno golog kepeca, sredovečnog čilagera koji se pred njom stvorio u kući njene majke. Pozvana je policija, ali egzibicionista nije uhapšen zahvaljujući čudnom nemačkom zakonu – pošto je on sa sobom nosio razglednice koje je sam izradio i prodavao ih po kućama, njegov „nastup“ je shvaćen kao deo reklame. Upravo pomenuti nemački zakon dozvoljava da proizvod bude reklamiran čak i na ovaj način.

Claudia Schiffer je pomenutom magazinu pričala i o brojnim pismima koja dobija i koja su, takođe, ponekad bizarna. Jedan od poslednjih primera je pismo obožavatelja koji je već dugo, mesecima slao Claudia-i lepa i ljubazna pisma. Jednog dana je ona dobila od njega pošiljku koja je jako čudno mirisala – u njoj je bila mrtva ptica.

Kada već govorimo o problemima i obožavaocima, da li se sećate kakve je probleme izazvala Claudia Schiffer u Frankfurtu u decembru mesecu? Pročitajte članak Claudia Schiffer izaziva probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.