Danni Ashe skinuta milijardu puta!

Danni Ashe, Ginisova rekorderka po broju njenih slika download-ovanih sa sajta, je posle ove laskave titule osvojene u oktobru, proslavila ovih dana i milijarditu sliku koju su surferi pregledali u svom browser-u.

Ova impresivna brojka je čini „najskidanijom“ i „najgledanijom“ ženom na svetu, a na top-listi dama koje zaokupljaju pažnju surfera je daleko ispred ostalih „takmičarki“. Npr, njen sajt je 2,9 puta posećeniji od stranica Britney Spears, 55 puta više surfera pogleda njenu sliku od slike Pamela-e Anderson, a čak je 103,5 puta popularnija od Madone.

Svi podaci vezani za popularnost Danni Ashe i za podatke o posećenosti njenih stranica su dokumentovani na novopokrenutom sajtu BillionDownloadWoman.com. Naravno sa ovakvom impresivnom posećenošću njenog sajta, Danni je i vrlo uspešna poslovna žena, jer živi upravo od svoje web-adrese i pretplate zahvaljujući kojoj je moguće pristupiti „mekanim“ sadržajima za odrasle. Zanimljivo je da je posao započela 1996. godine sa budžetom od 8.000 dolara, a prošle godine je doživela da se, kao uspešna poslovna žena, pojavi na naslovnim stranama magazina kakvi su „Wall Street Journal“ i „Industry Standard“.

Da li se sećate kako je Danni ušla u Ginisovu knjigu rekorda i ko joj je tada bila glavna konkurencija? Pročitajte u članku Najskidanija žena na mreži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.