U trendu

Devojka je ljubila auto čak 50 sati pa su joj ga dali besplatno

Dilini Jajasurija (30) iz Ostina u Teksasu nedavno je osvojila novu KIA Optimu LX. Vozilo je dobila nakon što ga je ljubila 50 sati. KIA takmičenje je počelo u ponedeljak ujutro, a u njemu je učestvovalo 20 ljudi. Pravila su bila vrlo jasna. Zadnja osoba koja nakon 50 sati bude ljubila vozilo dobiće ga besplatno. Ako se dogodi da nakon 50 sati ostane više takmičara koji ljube vozilo, pobednik se bira izvlačenjem. Takmičari su imali pauzu od deset minuta svaki sat tako da su mogli da idu u toalet ili popiju vodu malo se protegnu.

U ponedeljak uveče već je petoro takmičara odustalo ili su bili diskvalifikovani zbog nepoštovanja pravila. U utorak popodne ostalo je 11 takmičara.

– Dobila sam plihove na ustima – požalila se takmičarka Alisija Đianđiakomo (21). Jednom je takmičaru nos pocrveneo. Neki su takmičari automobile ljubili zatvorenih očiju, a drugi su na uši stavili slušalice i slušali muziku.

Nakon što je prošlo 50 sati ostalo je još sedmoro takmičara. Dilini je imala sreće i njeno su ime izvukli. Ostali takmičari su dobili utešne nagrade odnosno karte za koncerte.

Ovo nije prvo takvo takmičenje. Kina je uvela slično takmičenje još 2007. godine. Ovo je drugačije jer se prvi put prenosilo uživo na Fejsbuku, piše OddityCentral.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar