U trendu

Džoni Dep dobio podršku fanova na koncertu u Stokholmu

Američki glumac Džoni Dep, koga je supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje, održao je u ponedeljak uveče sa svojim rok bendom koncert u Stokholmu, na kojem su mu brojni fanovi pružili podršku.

Stotine Depovih obožavalaca provele su ceo dan u zabavnom parku Grena Lund u Stokholmu da bi prisustvovali koncertu benda „Holivud vempajers“ (Hollywood Vampires), koji je glumac osnovao sa Alisom Kuperom i gitaristom grupe „Aerosmit“ Džoom Perijem.

Dep i njegov bend izvodili su pesme Alisa Kupera, Led Cepelina i Dorsa, a glumac nije komentarisao aferu u čijoj senci se odvija njegova evropska turneja.

Na društvenim mrežama pojavili su se pozivi na bojkot Depovog koncerta zbog optužbi njegove supruge Amber Herd da ju je zlostavljao tokom njihovog 15-mesečnog braka.

„Nadam se da će biti više onih koji će bojkotovati koncert. Dosta nam je muškaraca koji nastavljaju svoje karijere pošto su svojim zlostavljanim ženama uništili živote“, napisala je jedna korisnica na Fejsbuk stranici parka Grena Lund.

Organizatori koncerta naveli su da osudjuju svaki vid nasilja, ali da se mora poštovati pretpostavka nevinosti.

„Holivud vempajers“ nastupili su juče u nemačkom gradu Herbornu, sutra će svirati u Horsensu u Danskoj, za 6. jun zakazan je koncert u Bukureštu, dok će tokom jula nastupati širom SAD.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.