Džoni Dep i Amber Herd dogovorili sporazumni razvod braka

Holivudski glumci Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor o sporazumnom razvodu braka prema kojem je glumica pristala da povuče tužbu o porodičnom nasilju za sedam miliona dolara, preneo je danas sajt TMZ.

Dep (53) pristao je da plati taj iznos kao i troškove advokata da bi se okončao brak.

Amber Herd je u maju pokrenula brakorazvodnu parnicu u kojoj je kao razlog navela porodično nasilje, precizirajući da ju je suprug gadjao mobilnim telefonom i pogodio u lice.

Dep i Amber Herd (30), koji su se venčali početkom 2015. godine, upoznali su se tri godine ranije dok je glumac bio u nevenčanom braku s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece.

Holivudski glumac, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma „Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit“, Džek Sparou u serijalu „Pirati sa Kariba“ i Vili Vonka u filmu „Čarli i fabrika ccokolade“.

Amber Herd koja je glumila u filmu „Zombiland“, 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: „Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.