U trendu

Evo kako reaguje Rus kad mu pauk digne auto (foto)

Kada vaš auto podigne pauk, bežanje najčešće nije najpametnija opcija. Ovom Rusu to nije ni palo na pamet, on je svoje vozilo odlučio da spusti – sam.

Spuštanje auta s pauka u vlastitom aranžmanu nije preporučljivo iz više razloga, a jedan od najvažnijih je činjenica da će to prouzrokovati veću štetu od kazne za pogrešno parkiranje i premeštanje vozila. Kako u ovom slučaju vozač bele Kije nije bio i vlasnik vozila, stvari su kudikamo zanimljivije.

Naime, nakon što je policijska patrola na moskovskom aerodromu zaustavila vozilo i utvrdila da vozač nije vlasnik, pozvala je pauka i odlučila da zapleni vozilo. Nije ih zanimalo čak ni to što se telefonski javio navodni vlasnik Vladimir i rekao da je vozaču zaista prodao vozilo, ali da zbog kredita još uvek nisu sredili papire.

Vozač, odnosno novopečeni vlasnik ubrzo je izgubio živce i pokušao da pobegne. To mu je uspelo, i to nakon što je uklonio lisice s točkova. Usprkos velikoj šteti na autu, vlasnik nije previše zabrinut.

„Imam svoj servis i potrebno znanje. Moja je procena bila da putanja vozila neće oštetiti pauka, ali i da neće biti opasna za okolinu. A što se tiče štete na mom automobilu, ona je minimalna“, izjavio je za Autonews.ru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.