Frizura od 220.000 dinara i 13 sati rada: Pogledajte krajnji rezultat, da li se isplati?

Nova frizura može biti prilično skupa, a troškovi tretmana šišanja, boje i nege kose često su veći nego što očekujemo. Jedna frizerka iz Kalifornije šokirala je društvene mreže kada je otkrila da svoje frizure naplaćuje 150 dolara po satu.

Ona je na TikToku pokazala kako je izgledala jedna transformacija kose u njenom salonu i otkrila koliko je ta frizura koštala. Za ovu frizuru bilo joj je potrebno 13 sati, što znači da je klijentkinja na kraju potrošila više od 220.000 dinara.

“Nisam mislila da će moje objave o tome koliko naplaćujem frizure toliko razljutiti ljude, ali ova će vas razbesneti još više. Naplaćivala sam 17.000 dinara na sat, a transformacija je trajala 13 sati tokom dva dana”, ispričala je u svom videu.

@byprado_

#byprado #hairbyprado #extensionsbyprado

♬ No Roots – Alice Merton

Njen video brzo je prikupio više od 1,4 miliona pregleda, a mnogi korisnici ostali su  šokirani iznosom koji je žena platila kako bi promenila kosu iz smeđe u svetlo plavu i ošišala se.

“Cena po satu je prihvatljiva, ali nije prihvatljivo koliko joj je bilo potrebno da završi frizuru,” komentarisala je jedna korisnica.

“Nije me briga šta drugi govore, ali dve hiljade dolara za frizuru stvarno nije isplativo, naročito ako se isti rezultat može postići za puno manje novaca,”složila se druga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.