U trendu

Gore društvene mreže: Odgovor iz Slagalice o trudnoći izazvao haos (video)

Epizoda kviza „Slagalica“ koji se emituje na Prvom kanalu RTS-a, podigla je veliku buru na društvenim mrežama, a, sve zahvaljujući odgovoru takmičara u igri „Ko zna zna“, koje se ticalo prekida neželjene trudnoće.

Naime, tokom jedne od najdugovečnijih igara, oba takmičara su se prijavila da znaju odgovor na pitanje „Koji je naziv latinskog porekla za postupak koji se primenjuje radi sprečavanja neželjene trudnoće“.

Naime, brži je bio plavi takmičar čiji je odgovor glasio „abortus“, što je bio pogrešan odgovor.

Tačan je glasio kontracepcija. Međutim, na društvenim mrežama, upravo je ovaj isečak i odgovor plavog takmičara bio povod da se na Tviteru podigne prava bura. Upravo zbog toga, na račun oba učesnika, počele su da pristižu brojne uvrede.

„Najbolji argument za uvođenje seksualnog obrazovanja u škole! Nadam se da će im Slagalica pokloniti kondome na kraju emisije“, napisala je devojka koja je inicijalno i podelila ovaj snimak.

U sličnom tonu, napisan je i sledeći komentar.

„Slagalica, oba takmičara su rekla da je latinski termin za metod za sprečavanje neželjene trudnoće abortus, a ne kontracepcija. Šta reći a ne zaplakati… “

Činjenica da su umesto kondoma ili nekog drugog vida kontracepcije, takmičari pomislili da se radi o abortusu, upala je u oko i ostalim tviterašima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar