Grafolog: Melanijin potpis otkriva nešto uznemirujuće (foto)

Od toga da je trofejna žena, zlostavljana partnerka i samo fikus svog supruga, do toga da Melanija (50) želi razvod kojui joj Donald (74) zbog ugleda ne želi dati iako je je vara na sve strane – svakog dana izlaze nove teorije o bizarnom odnosu američkog predsedničkog para.

Kako prenose mediji, nove sumnje potakao je grafolog koji je analizirao rukopis Prve dame, tvrdeći da se u njemu može uočiti nešto vrlo uznemirujuće.

Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici životinjskih prava i predstavnici udruženja PETA Pameli Anderson na tome što joj je darivala kaput od veštačkog krzna, grafolozi su uočili da Melanijin potpis neverovatno nalikuje Donaldovom.

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to da Melanija pokušava da kopira svog supruga. Pitanje koje se nameće je – čini li to vlastitom voljom kao imitatorka, ili je do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo vlastitog identiteta?

– Sličnost je neverovatna, ali je jasno da je potpis stilizovan, dakle Melanija ga je uvežbavala – kaže analitičarka rukopisa Šeila Kurc.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.