U trendu

Hit: Mnogi je obožavaju, kad vidite kako se pravi čokolada razmislićete (video)

Mnogi obožavaju čokoladu od kad znaju za sebe, ali nikada zapravo nismo videli kako izgleda mahuna kakaoa. To se sada promenilo, zahvaljujući videu koji je postao pravi hit – ali, čini se da je mnogima bilo draže živeti u neznanju.

TikTok video koji je podelila Sophia Rose izazvao je nelagodnost i prestravljenost među ljudima nakon što su videli kako mahuna kakaoa zapravo izgleda. U video zapisu Sophia uzima mahunu kakaa, uklanja vrhove i peče ih.

Nakon gledanja celog postupka neki su se i zakleli da više nikad neće jesti čokoladu.

@sophiargreb

chocolate seeds #chocolate #cacaopod

♬ original sound – Tik Toker

‘Ovo je prekrasna mahuna od kakaa i napravit ćemo prženi kakao u zrnu. Unutra su semenke koje imaju slasno slatku belu presvlaku“ – kaže Sophia u video snimku.

Namera joj je bila da pokaže kako napraviti drobljena kakao zrna, ali da bi došla do toga morala je prerezati i očistiti kakaovac. Kada je to napravila, prikazala je kako izgledaju plodovi, a osim što su srednje veličine i mekani, ljude je šokiralo što su prekriveni belom sluzi – za koju Sophia tvrdi da je jako slatka.

Ali oni koji su gledali jednostavno su bili u šoku kako izgleda mahuna dok se otvarala.

‘Zašto sam mislio da je to neko gadno morsko stvorenje?’, napisao je jedan, dok drugi odgovara ‘ja sam mislio da je to nekakvo čudno jaje’.

‘Mislim da čokoladu više nikad neću staviti u usta, hvala’, rekao je jedan  TikTok korisnik, prenosi Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar