U trendu

Hit video: Turista priča kako je u Barseloni lepo, lopov iza njega krade nečiji ranac

Lopov je snimljen kako krade na plaži u Barseloni dok turista na odmoru daje intervju španskoj televiziji i govori o odličnoj hrani i lepom vremenu. Čovek se pojavio u pozadini kada je turista rekao novinaru ‘Volim Barselonu’, prenosi Mirror.

Intervju se nastavio bez prekida nakon što se muškarac sagnuo i uzeo torbu i otišao. Kako je on to uradio, turista je izgovorio ‘Plaža je vrlo lepa, a voda je čista i hladna’.  Nekoliko sekundi kasnije pojavio se i zbunjeni vlasnik ranca i počeo da viče da mu je neko ukrao stvari i ispitivao ako je neko video lopova.

Skoro se zaleteo i u snimatelje dok je plažom vikao ‘Moja torba’ dok ga je gledala žena u bikiniju koja je nosila dasku za veslanje.  Čovek koji je davao intervju je očigledno u potpunosti nesvestan haosa iza njega i novinaru je nastavio da ogovara te je spomenuo koliko voli hranu.

Snimak televizije TVE snimljen na popularnoj barselonskoj gradskoj plaži Sant Miquel, postala je viralan i pregledan je preko 3,2 miliona puta na Tviteru. Policija je otkrila da je ušla u trag lopovu i identifikovala osumnjičenog za krađu ranca.

– Zahvaljujući videu objavljenom na društvenim mrežama i policijskom izveštaju žrtve, identifikovali smo i prijavili počinioca krađe na plaži Sant Miquel. Na snimku se vidi da lopov koristi vlasnikovu odsutnost kako bi ukrao torbu i pobegao s mjesta događaja – rekao je predstavnik policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.