U trendu

Hju Grant zapalio društvene mreže zbog intervjua na dodeli Oskara

LOS ANĐELES – Britanski glumac Hju Grant „zapalio“ je društvene mreže zbog intervjua koji je dao na crvenom tepihu pre početka dodele Oskara, a u kojem je rekao da je to „najveća svetska grupna terapija“.

U tom intervjuu on je, na pitanje šta mu je najdraže u vezi sa Oskarima, rekao da je fascinantno to što je tu celo čovečanstvo.

„To je sajam sujete (Veniti fer)“, rekao je Grant i dodao da ni za koga posebno ne navija, prenosi Foks njuz.

Zbog načina na koji je odgovarao na pitanja novinarke, odnosno zbog toga što je kratko govorio, postao je tema na Tviteru, gde su mnogi komentarisali da je bio „arogantan“ i „neprijatan“.

„“Bio je tako nepristojan prema Ešli Grejem na crvenom tepihu, sa sve prevrtanjem očima. Možda je trebalo da ostane kod kuće ako je previše dobar za industriju koju je izabrao“, napisao je jedan od korisnika.

Drugi je podelio svoje simpatije prema Grejemu, koji je napisao da „noć još nije počela, a da je Grant već imao svoju noć“.

„Ne moraš da budeš toliki kreten, Hju Grant. Mislim, stvarno ne moraš“, napisao je jedan korisnik, dok je drugi napisao „Hju, ako ne želiš da budeš tamo idi kući. Najgori intervju za Oskara ikada“, rekao je drugi.

Predstavnici Granta nisu odmah odgovorili na zahtev Fok Njusa za komentar.

Grant je bio na dodeli Oskara kako bi se predstavio zajedno sa svojom koleginicom iz filma „Četiri venčanja i sahrana“ Endi Mekdauel, a njihovo predstavljanje za najbolji produkcijski dizajn počelo je jednako nezgodno, jer se par kikotao pre nego što je Mekdauel rekla „Divno je biti ovde“, na šta je on brzo dodao „Divno je“.

„Ovde smo zapravo da uradimo dve stvari. Prva je da podignemo svest o vitalnoj važnosti korišćenja dobrog hidratantnog sredstva. Endi ga nosi poslednjih 29 godina. Nikada ga u životu nisam koristio“, rekao je Grant.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar