U trendu

I smoking stvori ženu

Otkako se Iv Sen Loran dočepao ovog apsolutno muškog modnog znaka i učinio ga ženstvenim, smoking je inspirisao sve modne kreatore na svetu. Uostalom, smoking je oduvek bio ultraerotičan, jer ističe ženu kao ličnost.
Zato nosite smoking i vi! Setite se samo fatalne Marlen Ditrih i njenog apsolutnog urastanja u taj modni artikal visokog stila. Ipak, smoking podrazumeva nekoliko stvari. Na prvom mestu je besprekorna silueta. Zatim slede fatalan pogled, leptir mašna od satena ili somota, bela košulja, pri čemu je svejedno da li je ona sa žaboom ili klasična, manžetne na rukavima i obavezna dugmad, kao i rukavice, bele ili crne – o tome odlučite sami.
Smoking možete da ponesete i u najsvečanijim prilikama. Budite sigurni da ćete u njemu izgledati potpuno ekstravagantno. Uslov je samo da umete da ga nosite, naravno.
Kada svi izvori inspiracije presuše, kreatori se late onih sitnih detalja koje pomodarke jedva čekaju da ponesu. Evo još jednog predloga za razmišljanje: impregnirane navlake koje se kače za cipelu i oponašaju kamašne. Mora se priznati da će za vreme bljuzgavice dobro doći. U njima se može lepo stići na odredište, a ako su uprljane, lako se mogu skinuti. Naravno, obavezne su čarape ili helanke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.