U trendu

Ispovest bivše šeikove ljubavnice: Bilo nas je 11, čekala sam u redu za seks

Džil Dod je uspešna poslovna žena i osnivač međunarodno priznatog brenda odeće Roksi. U ranim ’80-im bila je mlada i naivna manekenka koja je jedno leto odletela sa prijateljima u Kan, gde je na jednoj zabavi upoznala milijardera i trgovca oružjem Adnana Kašogija, piše DailyMail.

Nedugo nakon što su se upoznali i plesali zajedno, rekao joj je: „Ne želim da te poljubim dok ti ne objasnim situaciju. Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Po zakonu Saudijske Arabije, smem da imam 11 ljubavnica i tri zakonite supruge. Neću te poljubiti dok ne pristaneš na ovaj sporazum.“

„Pristala sam“, rekla je. „Od tog trenutka postala sam jedna od žena ‘Adnanovog harema’ i izmenjivala se sa drugim ženama čekajući svoj red da bih imala seks sa čovekom koga sam zavolela“, dodala je. Adnan je bio 24 godine stariji od nje i, kako kaže, bio je niži, deblji i proćelav ali to joj nije smetalo. „Nikad nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog muškarca“, izjavila je.

Rekla je da je uvek bio okružen ženama i opisala ga kao neverovatnog ljubavnika. „Neke od njegovih ljubavnica izgledale su tako mlade da bi čovek pomislio da se radi o srednjoškolkama“, rekla je. Obasipao je skupocenim poklonima, a čak i platio školovanje na jednom Institutu za modu.

U svoje vreme Džil je krasila stranice časopisa Vogue i Marie Claire i bila jako uspešna manekenka.

Nedugo nakon upoznavanja, pozvao je i na njegovu jahtu Nabila koja je kasnije korišćena i u Bondovom filmu „Never say never again“, a bila i jedno vreme u vlasništvu Donalda Trampa koji je kasnije prodao za 20 miliona dolara da bi otplatio dugove koje je imao 1991. godine.

Krajem 1981. godine počela je da se oeća neugodno sa celom situacijom. „Jedne večeri ušao je u moju sobu da bi mi dao poklon. Kad je video moje lice, šapnuo je: ‘Uh, pogrešna soba. Oprosti, vrati se na spavanje. Zadrži poklon.’ Srce mi je stalo, mislio je da sam druga devojka“, rekla je.

Odnos su završili 1982. godine, a sedam godina kasnije Dod je osnovala kompaniju Roksi. Sada živi sa trećim mužem i kaže da se stidela što je bila jedna od Adnanovih žena jer su je ljudi smatrali kurvom. „Ali nikada nisam izgubila svoju nezavisnost, ambiciju ili kreativno izražavanje kad sam bila s njim tako da ne mogu da kažem da žalim zbog toga“, rekla je.

Svoje neobično životno iskustvo opisala je u memoarima „The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)