U trendu

Izaberite leptira i otkrijte istinu o vašem odnosu s partnerom (foto)

Ovaj zabavan i prilično tačan test analiziraće vaš odnos na najbolji mogući način. Pogledajmo kakav je vaš temperament, a kakav karakter u vezi. Sve što treba da uradite jeste da odaberete jednog od ova četiri leptira. Dopustite intuiciji da vas vodi.

Gepostet von Jana Bucković am Montag, 28. Oktober 2019

Dakle, kojeg leptira ste odabrali? Pogledajmo šta to govori o vama!

Leptir broj 1

Vi ste srećniji kada ste u vezi!

Analiza temperamenta: Vi niste neko ko slepo žudi za odnosom samo zbog bivanja u vezi. Međutim, srećni ste i ispunjeni kada ste s nekim posebnim. Zabavno vam je da doživite posebne, male stvari s ljubavnim partnerom, a osećaj stabilnosti donosi vam radost. Takođe, mislite da nije zabavno živeti sam. Niste neko ko se oslanja na to da će ga druga osoba usrećiti, ali uvek će vas usrećiti ako vam se dogodi da pronađete dobru vezu.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira broj 2 u ovom testu.

Leptir broj 2

Nećete započinjati vezu ako niste uvereni da volite tu osobu!

Analiza temperamenta: Stvarno ne volite da razmišljate o ljubavi, ali to ne znači da negativno gledate na nju. Osećate da je život kratak i da pronalaženje ljubavi nije krajnji cilj. Ne želite da budete u vezi samo da biste bili u vezi. Želite da pronađete pravu ljubav s nekim. Nećete se obvezati sve dok ne budete potpuno uvereni da je ta osoba neko koga volite duboko. Srećni ste sami i osećate se ispunjeni svojim hobijima i interesima.

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira broj 2 ili 3 u ovom testu.

Leptir broj 3

Vi ste neko ko uživa u slobodi!

Analiza temperamenta: Vi ste neko ko može da živi srećno sasvim sam! Međutim, niste neko ko kaže: “Nikada neću biti u vezi s nekim!” Razumete svoju slobodu i želju da budete sami. Vi ste nezavisna osoba, pa ste prilično dobri u donošenju sopstvenih odluka. Mislite da je vaše vreme vrlo važno i da je bolje za vas da živite sami. Ako ne pokušavate da razmišljate o teškim delovima veza, moći ćete da razmišljate o ljubavi i romantici u pozitivnijem svetlu!

Preporuka partnera: Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira broj 2 u ovom testu.

Leptir broj 4

Stvarno želite da budete u vezi!

Analiza temperamenta: Stvarno želite da upoznate nekog posebnog! Često se osećate usamljeno i srećniji ste kada možete da se oslonite na nekog drugog. Kada razmišljate o sreći, mislite na porodicu, prijatelje i partnera. Važno je da imate stabilne emocionalne veze, porodicu, ljubav i brak. Srećni ste kada se družite.

Preporuka partnera: Vi ste neko ko se može prilagoditi bilo kom partneru. Vi ste dobar slušalac i razumni ste. Dobro ćete se slagati s nekim ko odabere leptira broj 1 ili 4 u ovom testu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar