Izbor Mis univerzum

Osamnaestogodišnja Sanja Papić (na slici) predstavljala je Srbiju i Crnu Goru na izboru Mis univerzum. Njen uspeh na ovogodišnjem takmičenju za Mis univerzum – treća pratilja – zahteva da se malo bolje upoznamo sa njom.

Papićeva je rođena u Novom Sadu, gde pohađa srednju školu. Visoka je 1,81 m, ima braon kosu i zelene oči. Mis Srbije i Crne Gore se već nekoliko godina bavi manekenstvom, a na takmičenje za Mis prijavila se sasvim slučajno.

Mis univerzum je izuzetno vredno takmičenje, koje učesnicama pruža vrlo lepe mogućnosti. Pobednica izbora – Mis Dominikanske Republike, dobila je nagrade u vrednosti od 250.000 dolara, pored promotivnih ugovora i dvogodišnje stipendije u Školi za film i televiziju u Njujorku. Nova Mis univerzum će godinu dana živeti u luksuznom stanu u Njujorku, a za to vreme dobijaće i neku vrstu izdržavanja.

Nova Mis fotogeničnosti – Karla Trikoli (Carla Tricoli), dolazi iz Portorika, kao i prošle godine. Za Mis srdačnosti (Congeniality) proglašena je Kai Dejvis (Kai Davis), Mis Antigve i Barbude.

Domaćini ceremonije bili su televizijski voditelji Bili Buš (Billy Bush) i Dejzi Fuentes (Daisy Fuentes), glumica i model, koja je i prošle godine bila domaćica svečanosti. Oko 600 miliona gledalaca uživo je pratilo takmičenje za Mis univerzum, a ceremonija se satelitski prenosila u čak 176 zemalja.

Koristan link: Miss Universe

Podsetimo se: Mis univerzum 2001.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.