U trendu

Jedna od najtežih mozgalica: Samo će pravi genijalci pronaći flašu na slici za manje od 10 sekundi

Da li volite da vežbate svoje oči zabavnim i praktičnim izazovima? Da li ste tip osobe koja uživa u ovakvim vizualnim testovima?

Ako je to slučaj, naći ćete izvesno zadovoljstvo u rešavanju ove optičke iluzije. Bez obzira na godine, ovo će vam omogućiti da dokažete svoju inteligenciju i testirate svoje vizuelne sposobnosti.

Glavna poenta vizuelnih izazova je da testirate svoj vid. Oni vam omogućavaju da odredite, između ostalog, koje su vaše vizuelne sposobnosti.

Problem koji ovakve iluzije predstavljaju generalno izazov za vaš osećaj za posmatranje i vašu oštrinu vida. Ako imate ove kvalitete, sigurno ćete proći ovu vrstu testa. Takođe će vam trebati dobar nivo koncentracije.

Ako mislite da imate ova sredstva, pogledajte današnji test. Na prikazanoj ilustraciji nalazi se dno mora.

A tamo se nalazi jedan predmet kome nije mesto tu: flaša.

Cilj testa se posebno sastoji u pronalaženju ove flaše. Da bi igra postala još teža, postoji vremensko ograničenje: morate je locirati za najviše 10 sekundi. Ako želite da uspete, bolje je da otvorite oči, koncentrišete se i budite brzi.

Sada kada ste spremni, možete početi!

10 sekundi je više nego dovoljno da se pronađe skrivena flaša. Ako vam se ovo vreme činilo nedovoljno, pozivamo vas da otkrijete odgovor na vizuelni test u nastavku.

Da bi vam malo pomogli, u pitanju je bela staklena boca.

Da li ste je pronašli u zadatom roku. Ako se još uvek mučite, u nastavku donosimo rešenje.

Pažljivo posmatrajući elemente slike, videćete da se flaša stapa iza algi. Naći ćete ga u donjem desnom uglu slike, među stenama, pored potonulog brodića.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)