Jeste li za pivo?

Predstavnike policije u kolima je dočekala gola žena koja je u ruci držala – pivo. Da li je u pitanju neka šala ili istina?
Jedna žena iz Arizone, u Sjedinjenim Američkim Državama, bila je gola i držala pivo kada je otvorila vrata automobila predstavnicima policije koji su pozvani na lice mesta. Sve to dogodilo se nakon što je navodno oštetila automobil svog dečka – i to uz pomoć psećeg lanca.
Predstavnike policije iz grada Mesa u državi Arizona pozvao je čovek koji je rekao da mu je devojka uništila vetrobransko staklo i zadnji prozor na automobilu, izveštavaju novinari lokalnih novina pod nazivom "Arizona Republic Newspaper". Dok je ovaj čovek čekao napolju, jedan policajac je prišao vratima automobila kako bi porazgovarao sa ženom koja je nakon incidenta ostala u automobilu. Ona se odazvala pozivu i otvorila vrata automobila, i to bez ikakve odeće na sebi i držeći pivo. Tom prilikom je ispričala policajcima da se upravo kupala gola u bazenu i da je to razlog zašto nije obučena.
Policajci su je zamolili da se ipak obuče pre nego što nastave razgovor s njom. Ona je to i učinila, ali policajci su izjavili da je potom postala "veoma neljubazna", da je odbijala da odgovori na njihova pitanja i da je ih je nazvala "svinjama".
Žena je potom poricala da je oštetila automobil svog dečka, iako je on rekao policiji da na svom mobilnom telefonu ima sliku nje kako zamahuje psećim lancem i udara pravo po vetrobranskom staklu, izveštavaju dalje novine.
Ovoj ženi prete optužbe zbog napada i oštećivanja tuđe imovine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.