U trendu

„Jugo“ su proglasili najgorim autom na svetu, a njegov odgovor je nasmejao celu Srbiju

Automobil „jugo“ bio je jedan od simbola po kojima je Jugoslavija bila poznata u svetu. Taj mali automobil, koji se od 1980. do 2008. godine proizveo u čak 794.428 primeraka, bio je san mnogih Jugoslovena, a stigao je čak do Amerike, gde je bio deo i nekoliko čuvenih filmskih ostvarenja.

Ipak, koliko god da je nama bio dobar, toliko je na zapadnom tržištu bio predmet šale. Nekoliko puta su „jugića“ strani mediji proglašavali „najgorim automobilmo ikada napravljenim“, a to je jednog Vranjanca žestoko naljutilo i imao je štošta da na Fejsbuku poruči Englezima koji su njegovom voljenom automobilu dodelili ovu nimalo laskavu titulu.

„Pijem si kafu i čitujem novine, kad ono naslov sas velička slova: ENGLEZI PROGLASILI YUGO ZA NAJGORI AUTO NA SVETU!“ u obrazloženje se vika da je to zatoj sto caj u petu brzinu ne moz’ pijev u yugo a da se ne prosipuje!.

Mislim si, pa naravno da ce ga prosipujes, kad si razmazen i nesposoban, majke ti ga na*ijem engleske! Kuj moj pijes čaj, sto ne pijes kafu ko sav ostali normalan i horzontalan svet? Nas bre covek u yugo moz’ pije, jede, brija se, kupa deca, je*e i svasta jos nesto, jer smo mi smo si nebeski narod, a vi ste jenkijevska jalna.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525870877826339&set=a.109701909443240&type=3&theater

Eve sve sto moz’ uradis u jugo a ne moz u drugi kola:

-U nijedna druga kola ne moz’ strpas zenu, dva deteta i krmacu i da svi imate dovoljno mesta da se ne posvadjate, a ni da se opustite

-Moz’ da mu iseces krov testerom i dimas kabriolet za 200€

-Mozes da napravis ruke, ramena, biceps i triceps, jer serva je za pi*kice,

-Nemas problem sa bojom, jer Yugo je crven! Ako ga uvati rđa, nema sekiracija jer i rđa je crvena pa se neće ni primeti.

-Kuj je jos videja da se s Bemve ide na slavu u Vlasotince? Ku* moj će bemve da prodje kroz oni putevi sto nam jos od turci ostadose. ima se iskrsi ko arnjevi od traktor .

-Ako zabravis kude si ga parkiraja, sednes si u prvi yugo sto vidis, turis kljuc i vozis. A i gazda od t’j yugo se nece ljuti, moz te i blagosilja.nema niko sekiraciju ako mu ukradnu Yugo. I ako ti ukradnu isto tako. Uvek je tu drug Yugo kojeg mozes i ti da ukradnes od nekog. Ako neko i prijavi Yugo, policija na to ne obrlaća paznju ič. Će sad oni da se zamajaju zbog jednog ukradenog Yuga, ma idi begaj.

-Pojas za spasavanje te fiksira za sediste, tako da prilikom sudara je veca verovatnoca dizletis sa sve sediste kroz soferku. To ima samo na yugo i moderni mlazni i mamlazni avijoni.

-Mala je razlika izmedju obicne i sportske varijante yuga, sportska ima tenisku lopticu na kuku pozadi

-Peres ga samo s kišu.

-Brus Vilis je u onaj film seja u njega rekaja ,,JIPIKAJE“ što na naš mu u prevod znači. me sad gi naje*aste“, i uzme si i potepaja teroristi, a da je bio u neka druga kola ku* moj bi ih potepaja.

-K’d je*es u yugo onda si je*ac, a kad je*es u mercedesa onda si sponzor

-mobilni ti skuplji od kola

-Moz da mu povecas vrednos k’d oces za duplo! Sipnes mu gorivo do vr’ rezeorvar

-Kvacilo je samo formalnos!

Žmogavci ti i ne trebaju. Otvoriš si prozor, proturis si ruku daš znak i epo si skrenes..

-Ima rezer’ni delovi vise nego osnovni

K’d vozis yugo levom trakom 90km/h na nov auto-put poje*ujes gastarabajteri, švabe i Turci, s mercedesi i ostali besni kola.

Milicija te nikad u Yugo ne zaustavlja zbog prebrze voznje. Moj komsija milicajac Mile se vika, triespet godina je radijo u miliciju, beja je saobracajac i niked neje video da Yugo ide brze od pedeset na sat. kaze da je video neki Yugo da prekorači brzinu od šesdeset, on bi ga častio. e onda su upravo zbog Yuga i smanjili brzinu na gracku vožnju, pa sg Yugo lako mož se za*ebe, pa da dobije kaznu.

Milicija te jedino zaustavi ako ti ispadne tocak ispred nji, inace si u stelt mod

Kad polozis na golfa peticu numes da udjes na kruzni tok, kad polozis na yugo odma dobijes dozvolu za B, C, D, E i malokalibarski pistolj!

I onda ce dodju tamo neka lajna engleska pa će oni Yugo da proglašavu za najgori auto na svet, majke im ga sponabutkam, kad se dobro znaje da mi nesmo ko ostali svet“

Ovaj status je na Fejsbuku vrlo brzo dobio preko 6 hiljada lajkova i dokazao da Srbi još uvek obožavaju „jugića“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)