U trendu

Kalorijska bomba

Drugoligaški bejzbol tim ponudio je svojim navijačima hamburgere sa čak 4.800 kalorija! Ta kalorijska bomba može se naći u gradu Grand Rapids, u državi Mičigen, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Međutim, sos koji se nalazi u ovim hamburgerima je niskokaloričan. To je olakšavajuća okolnost.
Drugoligaški bejzbol tim "The West Michigan Whitecaps" nudi veliku količinu holesterola, ugljenih hidrata i kalorija u ogromnoj količini hamburgera koji su dodati na meni ove godine.
Čak 1,8 kilograma težak hamburger košta 20 američkih dolara a sadrži pet goveđih pljeskavica, pet kriški kačkavalja, skoro šolju čilija i poveću dozu sosa i kukuruznog čipsa. Sve to nalazi se u dvadeset centimetara širokoj zemički sa susamom. To je puno testa! Ljubitelji hamburgera bi na ovo samo dodali – to se zove hamburger!
Lokalne novine izveštavaju da svako ko pojede ceo hamburger od 4.800 kalorija, i to "u jednom cugu", dobija specijalnu majcu. Obožavaoci i navijači ovog bejzbol tima mogu da iseku ovaj hamburger pomoću noža za picu i da ga podele.
A ako ste posle cele priče poželeli da probate ovu kalorijsku bombu, možete to da učinite ukoliko se kojim slučajem nađete u oblasti Mičigena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar