U trendu

Kao na „Titaniku“: luksuzno krstarenje došlo im glave – umalo (video)

Zbog poplave koja se dogodila na kruzeru „Karnival drim“ putnici su se osećali kao u filmu „Titanik“, piše „Majami herald“.

Kako je preneo hrvatski portal „Indeks“, do poplave na luksuznom brodu došlo je nakon pucanja cevi u četvrtak. Voda je poplavila devetu palubu, a poplavljen je bio hodnik i pedesetak soba. Brod se zbog poplave u nedelju vratio u matičnu luku u Nju Orleansu.

Snimak poplave objavila je na svom nalogu na Fejsbuku jedna od putnica kruzera, koja je napisala da je situacija bila dramatična poput one iz filma „Titanik“, kao i da se čulo razbijanje violina i pribora za jelo. Ona je napisala i da je bila preplašena, a prijatelje je preko Fejsbuka zamolila da se pomole za nju i ostale putnike na poplavljenom brodu.

Poplavom na brodu bilo je pogođeno stotinak putnika na devetoj palubi. Na kruzeru je u trenutku poplave bilo 3.600 putnika koji su krenuli na sedmodnevno krstarenje po Karibima. Gosti pogođeni poplavama spavali su na improvizovanim ležajima i dušecima u brodskom spa centru.

B92

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.