najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Klint Istvud: Mogu da glasam samo za Trampa

Legendarni američki glumac i reditelj Klint Istvud, jedan od retkih deklarisanih republikanaca u Holivudu, izjavio je da izmedju Hilari Klinton i Donalda Trampa, na predsedničkim izborima u novembru, “može da izabere samo Trampa”.

Istvud je u intervjuu za magazin “Eskvajer” (Esquire) priznao da je milijarderova zapaljiva retorika ponekad bila “idiotska”, ali da pridobija ljude i da joj oni veruju.

On je ocenio da je ljudima dosta “političke korektnosti i preterane učtivosti”.

“Živimo u doba generacije ulizica koja pere ruke, svi koračaju kao po jajima i paze da nekog ne uvrede. Imamo ljude koji optužuju druge da su rasisti”, rekao je Istvud.

Tramp je zbog svojih preteranih izjava na račun žena, meksičkih imigranata i muslimana osvojio predsedničku kandidaturu, ali je počeo da slabi u odnosu na protivkandidatkinju iz Demokratske stranke Hilari Klinton posle polemike s porodicom pakistanskog porekla, čiji je sin, kapetan američke vojske, poginuo spasavajući svoje saborce u Iraku.

I sam sklon polemikama, Istvud je na republikanskoj konvenciji 2012. godine razgovarao s praznom stolicom za koju je rekao da predstavlja predsednika Baraka Obamu, čime je izazvao podsmeh demokratskog tabora.

On je u intervjuu priznao da se pokajao zbog tog nastupa, za koji je, kako je rekao, ideju dobio dok je bio iza bine i slušao pesmu “I am, I said” Nila Dajmonda, u kojoj je i stih “i niko ništa nije čuo, čak ni stolicu”.

Istvud, nekadašnji gradonačelnik malog kalifornijskog grada Karmela, trenutno režira film “Sully” s Tomom Henksom u glavnoj ulozi, koji će se u septembru pojaviti u bioskopima u SAD, a krajem novembra i u Evropi.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike