Kloniranje Isusa

Grupa koja se nazvala imenom „Projekat drugog dolaska“ ima, najblaže rečeno, neobične ideje o Isusovom drugom dolasku i načinima da se taj „proces“ ubrza. Ubrza!? Neka se oni sami predstave i objasne svoje namere. Evo teksta koji vas čeka na homepage-u njihovog sajta:

„Projekat drugog dolaska“ je neprofitna organizacija posvećena realizaciji Drugog Dolaska našeg Gospoda, Isusa Hrista. Njegov povratak je u Bibiliji prorokavan negde oko 2.000-te godišnjice njegovog rođenja. Naša namera je da Isusa kloniramo, koristeći tehnike, koje su usavršene u Roslin institutu u Škotskoj, tako što ćemo uzeti neoštećene ćelije od neke od sačuvanih Svetih Relikvija. u pitanju su krv ili sačuvani delovi tela našeg Gospoda koji se nalaze u crkvama širom sveta. Izdvojićemo DNA iz ćelije i umetnućemo ga u jajnu ćeliju procesom koji je poznat kao „zamena jezgra“, a zatim ćemo jajnu ćeliju implantirati u matericu mlade device. Biće to ponovno Bezgrešno Začeće.

Ako sve bude išlo po planu, rođenje će se desiti 25. decembra 2001. godine i tada će Anno Domini 2001 postati Anno Domini Novi 1, čime će otpočeti ponovno brojanje vremena.

Kako je to moguće? Današnja nauka i tehnologija nam omogućavaju da kloniramo sisare, uključujući i čoveka, a Svete Relikvije kao što su Isusova krv, kosa ili koža, se čuvaju u crkvama širom sveta. Već obavljamo pripreme za uzimanje uzorka DNA, koji će biti upotrebljeni u kloniranju.

Nećemo se više oslanjati na nadu i molitve, čekajući Isusov povratak. Imamo tehnološke mogućnosti da Ga povratimo odmah! DA BISMO SPASLI SVET OD GREHA, MORAMO DA KLONIRAMO ISUSA I INICIRAMO NJEGOV DRUGI DOLAZAK.“

Komentar je suvišan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.