Ko je sledeća Bond devojka? (foto)

Iako se najviše priča o tome ko će zameniti Danijela Krejga (48) kao Džejmsa Bonda, kladionice se bave i novom Bond devojkom. U prošlom filmu špijun je zaveo Leu Sejdo (30), a predviđa se da bi sledeća mogla da bude Margo Robi (26).

Glumica se proslavila ulogom u filmu ‘Vuk sa Vol Strita’, a trenutno je gledamo kao Džejn u ‘Legendi o Tarzanu’ i za nekoliko dana u dugoočekivanom ‘Odredu otpisanih’.

Iza nje je Emili Blant (33) koju smo zapamtili kao Emili u filmu ‘Đavo nosi Pradu’, a kasnije se istakla u filmu ‘Sicario’. Ima iskustva u akcionim filmovima jer je bila partnerka i Tomu Kruzu (54). Nedavno se porodila, ali vraća se poslu jer je već najavila nekoliko novih uloga.

Treća na listi je Emili Ratajkovski (25) koja je glumila u spotu Robina Tika, a u Finčerovom filmu ‘Nestala’ već se našla u ulozi ljubavnice, a zavela je Bena Afleka (43).

View this post on Instagram

👋🏽

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Zvezda Hari Potera poslednja je na listi potencijalnih Bond devojaka. Ema Votson (26) počela je da glumi sa deset godina i pojavila se u svim nastavcima serijala o malom čarobnjaku.

Nedavno je Danijel Krejg potvrdio da više neće glumiti Bonda, pa su kandidati za ovu ulogu Kris Hemsvort (32), Idris Elba (43) i Tom Hidlston (35), prenose mediji.

Ko je vaš favorit?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.