U trendu

Konačno rešila večnu misteriju o Titaniku, ali ovakav obrt niste očekivali

Već skoro dve i po decenije traju rasprave da li je na daski pored Rouz bilo mesta i za Džeka, ali jedna mlada devojka pronašla je krivca za smrt koja je rasplakala milione.

Od premijere Titanika prošlo je više od 23 godine, a i nakon svog tog vremena,  jedna rasprava i dalje deli fanove – da li je Rouz kriva za Džekovu smrt.

Dok jedni, među kojima je i Kejt Vinslet, tvrde da je bilo mesta na vratima i da je i on mogao da se spasi, reditelj Džejms Kameron tvrdi da to nije bilo moguće i da je nesrećni Džek morao da se smrzne u ledenom moru.

@mackdaddyyy69420

I needed to set the record straight and end the debate #YouShouldKnow #titanic #fyp

♬ My Heart Will Go On (Titanic) – Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Međutim, jedna TikTokerka iznela je sasvim novu teoriju, a njen video je očekivano postao viralan i prikupio skoro pet i po miliona lajkova.

„Reći ću vam ko je zaista kriv za Džekovu smrt – to je ovaj lik“. Ističe u videu, uz kadar Frederika Flita, mornara koji je prvi uočio ledeni breg. „Nije ga ugledao na vreme“, kaže on, i dodaje da bi sve bilo drugačije da je koristio dvogled.

„Ali, pitate se ko je on zapravo“, kaže i nastavlja: „On je moj otac“, objašnjava, uz kadar svog oca kako stoji uz televizor.

Flita je glumio britanski glumac Skot Anderson, a video njegove ćerke oduševio je milione.

„Nisam očekivao ovakav obrt“, mahom joj pišu ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.