U trendu

Ljudi u neverici zbog bizarnog prizora: Dobro pogledajte šta je neko bacio u šumu pored potoka

Bizarna misterija odvija se u gradu u Nju Džerziju nakon što je 230 kilograma kuvanih špageta, zitija i makarona pronađeno bačeno u šumi pored potoka. Zagađenje ugljenim hidratima otkriveno je prošlog meseca kada je lokalni stanovnik prošetao šumovitim područjem u blizini svoje kuće u Old Bridge Townshipu, u Nju Džersiju. Stanovnik je kontaktirao svoju opštinu kako bi prijavio bačenu testeninu, a zatim je kontaktirao Ninu Jahnovic, lokalnu zastupnicu koja se prethodno kandidovala za gradsko veće u tom okrugu.

@nowthis

Who left what ‘appeared to be 15-wheel barrel loads’ of uncooked pasta in the woods of this NewJersey town?

♬ Opera „Rinaldo“ A masterpiece sung at weddings(1038749) – Chiaki Matsuta

Jahnovic je sama kontaktirala opštinu, ali kad nije dobila odgovor, odlučila je da ode do potoka kako bi sama fotografisala mesto gde su bačene špagete bez ikakvog umaka, ćufti ili parmezana ležale napuštene i hladne. Ona je 27. aprila objavila neobične slike na svojoj Fejsbuk stranici.

Stanovnici grada u okrugu Midlseks pretpostavili su da gomile testenine potiču iz obližnje kuće koja je stavljena na prodaju nakon što je vlasnik nažalost umro.

Sin pokojnog vlasnika je navodno raščišćavao imovinu – uključujući ostavu – i pronašao veliku zalihu namirnica kojima je istekao rok trajanja.

Komšija Kit Rost je rekao za En-Bi-Si: „Mislim, stvarno se osećam kao da je samo pokušavao da očisti kuću svojih roditelja i da su verovatno kupovali previše hrane tokom COVID-a“.

Čini se da je izvadio testeninu iz paketića i bacio ustajalu, osušenu osnovnu hranu iz kuhinjskog ormana u potok.

Zbog jake kiše u tom području u to vreme, testenina je postala vodena, nabubrila i izgledalo je kao da je kuvana.

THEY GOT THE MESSAGE!!!The township came and cleaned up then entire river basin. The Mayor and his possy continue…

Posted by Nina Jochnowitz for Old Bridge on Friday, April 28, 2023

Ali šale o italijanskoj hrani na stranu, bačena testenina je zapravo mogla da izazove problem životne sredine pored toga što je rasipna.

Jahnovic je za Philadelphia Inkuirer rekla: „Mogli biste reći, ’Koga briga za testenine?‘ Ali testenina ima pH nivo koji utiče na tok vode.

„Vodovod je važan za čišćenje jer se uliva u gradski vodovod.

Ali ona priznaje da su javni radovi brzo reagovali i odbacili špagete rekavši da je to „jedno od najbržih čišćenja koje sam ikada videla ovde“.

„Opština je čula ili pročitala komentare i odgovorila brzim čišćenjem rečnog sliva i deponije testenine. Kako je moj prijatelj to nazvao ‘Mission Impastable!!!’“, napisala je Jahnovic na Fejsbuku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.