U trendu

Majke u ovom njujorškom porodilištu dobijaju Chanel paket na poklon, a evo i zašto (VIDEO)

Dok se mame u Srbiji često žale na uslove u ovdašnjim porodilištima, s one strane okeana porodilje uživaju u luksuznim poklonima.

Mama koja se zove Sofija otkrila je u jednom od videa na TikToku da je od porodilišta po izlasku dobila Chanel paket šminke.

„Kada se porodite u Cornell-u u Njujorku, oni vam daju ovu Chanel torbu sa šminkom“, rekla je Sofija, pokazujući vrećicu sa poklonima. Ona je istakla kako je zaboravila da otvori poklon u porodilištu, te da se setila tek kada je stigla kući.

U videu koji ima skoro dva miliona pregleda, Sofija otvara luksuznu torbu u kojoj je bočica parfema Chanel Gabrielle od 90 dolara, ruž za usne Le Rouge Duo Ultra Tenue od 45 dolara i maskara Le Volume de Chanel od 38 dolara, prenosi Zadovoljna.

Uz poklon stigla je i čestitka od Chanela, kojom se čestita bolničkom odeljenju za akušerstvo i ginekologiju na izvrsnoj brizi za zdravlje žena.

@jenmfjuice

Having a great time over here #ptsd #chanel #childbirth #horror #terrifying #therapy #ppd #caymanjack #margarita #mama #toddler

♬ original sound – Jennifer Boyd

A ako ste se pitali odakle to da se u porodilištu dele Chanel paketi, evo odgovora. Još u maju 2004, bolnica Cornell dobila je 1,5 miliona dolara od Chanela za „izuzetno dostignuće u akušerstvu i ginekologiji“, i od tada ova modna kuća kao poseban poklon daruje kozmetičke proizvode i proizvode za negu kože svim ženama koje se porode u ovom porodilištu, prenosi NY Post.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar