Maradona ide u voditelje

Maradona je potpisao TV ugovor zahvaljujući kom će imati šansu da oproba svoje novinarsko-voditeljske kvalitete. Uskoro će sa emitovanjem početi talk show legende svetskog fudbala na argentinskoj televiziji America TV. Ovo je vest koja će zasigurno obradovati njegove fanove širom sveta koji će od sada pa nadalje češće moći da ga viđaju na televiziji, pa makar i u ulozi novinara a ne u šorcu i kopačkama. Kao što se da pretpostaviti, njegovom šou-programu već se predviđa ogromna popularnost.

Maradona ne sedi skrštenih ruku i ne čeka da mu napišu scenario za emisiju i da mu ga jednostavno predaju u ruke. Već je počeo sa osmišljavanjem prve epizode serijala pod zvaničnim nazivom „The Maradona Show“. Izrazio je želju da mu u prvoj emisiji gost bude kubanski predsednik Fidel Kastro ili Mik Džeger. Maradona trenutno živi na Kubi i dobar je prijatelj sa Kastrom, tako da ne čudi njegova želja da baš kubanskog predsednika stavi pred mikrofon i kamere u svom novom talk show-u.

Dobar broj vas sada se pita – odakle njemu uopšte ideja da se upusti u novinarske vode ovog tipa? Nekadašnji dobitnik nagrade za najboljeg igrača na svetu objasnio je listu La Nacion da mu je uzor u ovom poduhvatu čuveni voditelj Dejvid Leterman i emisija koju on vodi, „The Letterman Show“. „Oduvek su mene intervjuisali drugi. Sada je napokon došao moj red da druge pitam o svemu“, kaže Maradona, kultni fudbaler i novopečeni televizijski voditelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.