Medicinske sestre suspendovane jer nisu mogle da se nagledaju „ogromne alatke“ preminulog

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u jednoj bolnici u Denveru kada su medicinske sestre suspendovane jer nisu mogle da se načudie „neobično velikom penisu“ preminulog pacijenta.

Pet medicinskih sestara zaradilo je suspenziju jer su se čudile „opremi“ pacijenta koji je preminuo. Veličinu njegove alatke primetile su još dok je bio živ, a kad je preminuo otvorile su vreću u kojoj je bilo njegovo telo ne bi li se uverile da su dobro videle.

Međutim, jedna koleginica čula ih je kako raspravljaju o preminulom pacijentu pa ih je prijavila, piše Daily Mail. „Njihovo ponašanje koje krši naša pravila na vreme je prijavljeno vlastima, uključujući i policiju i Odbor medicinskih sestara države Kolorado. Unutrašnja istraga rezultovala je disciplinskim merama protiv svih odgovornih za incident, a o svemu je obaveštena i pacijentova porodica“, saopštili su iz bolnice.

Medicinske sestre nisu identifikovane, kao ni preminuli pacijent. Policija je istražila čitavi slučaj i nije bilo dokaza za kazneno delo. Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mesta dok je peta svojevoljno dala otkaz.

1 komentar
  1. ANDREJ

    Ja predlazem da preminuli muskarci,koji imaju enormno veliki Penis,dakle one Penise,koji premasuju 2O cm. budu sahranjeni,o trosku Drzave u kojoj su preminuli.Zaista se treba na dostojan nacin oduziti svojim gradjanima koji su po bilo cemu,za svog zivota,mogli da reprezentuju naciju,kojoj su za zivota pripadali.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike