U trendu

Medijski rat se nastavlja: Severina odgovorila Milanu Popoviću

„Osoba koja ne želi da mu se sin izlaže javnosti ne govori u intervjuu srpskom listu da ne zna kako će detetu objasniti mamin pornić. Takođe, ne zove fotografe da ga snimaju dok je u šetnji gradom sa sinom’, kazali su ljudi bliski hrvatskoj pevačici Severini Vučković, odgovarajući tako na optužbe koje je u pismu hrvatskim institucijama plasirao Milan Popović.

Kažu i da Milan nikada nije tražio da ne želi da njegova bivša verenica javno pokazuje svoje slike sa 3-godišnjakom pa smatraju da je srpski poduzetnik trebao da obavesti medije da ne želi da se objavljuju fotografije njegovog maloletnog deteta.

Popović je nedavno poslao pritužbu premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću kako smatra da mu je sin postao ‘javno dobro’, a da je za sve kriva njegova majka koja gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje svoje porodične fotografije, prenose hrvatski mediji.

‘Ne znam nijednu drugu osobu, osim Severine Vučković, koja ima potrebu, doslovno svakodnevno, na svojim društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram da deli podatke iz svog privatnog života i na njima da objavljuje fotografije, video snimke i zapise sa informacijama o sopstvenom detetu i podacima iz detetovog porodičnog života – od toga s kim dete boravi, kakvu ima frizuru, kako je obučen, gde se i sa kime kupa i slično… Moj Aleksandar više nema nikakve privatnosti, on postaje onaj ‘jadni mali od Seve i onog Popovića’, a na ovu poziciju, sa koje ne znam da li više ima povratka u normalno i anonimno detinjstvo koje zaslužuje svako dete, dovela ga je upravo njegova majka’, između ostalog je napisao Popović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.