U trendu

Miljenica narkodilera El Čapa: Plašim se za svoj život zbog Šona Pena

Atraktivna meksička glumica Kejt del Kastiljo poslednjih nekoliko nedelja je pod udarom javnosti. Kejt (43) je otkrila kako je pristala da slavni holivudski glumac Šon Pen dođe na tajni sastanak sa vođom narkokartela El Čapom pre nego što je i uhapšen.

Kejt je mislila kako će to pomoći njenom biografskom filmu, ali nije računala na to da će Pen njihov šestosatni razgovor dati medijima i za njega pokupiti sve zasluge.

Meksička glumica se sada boji za svoj život, i poručuje kako je Oskarovac bio lukav i osigurao se pre nego što je nju iz celog dogovora izostavio.

„Šon je na intervju stigao sa novinarima, oni su sa El Čapom potpisali svojevrsni ugovor koji im je osigurao imunitet, a ja sam ostala nezaštićena pa me mogu kazneno goniti zbog susreta sa njim“, kaže Kejt, koja se ljuti na Pena jer je hteo da „ispadne frajer“.

„Poznato holivudsko ime trebalo je da bude samo dobra reklama za autobiografski film koji sam planirala da snimim o El Čapu, a sve je bila izdaja“, kaže del Kastiljo za strane medije.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.