U trendu

Mis mina

Norveški organizator takmičenja lepote "Mis mina" u Kambodži izjavio je da su ga mere zaštite naterale da se vrati kući nakon što su vladini zvaničnici ukinuli ovo neobično takmičenje.
Morten Travik je izjavio da se vratio u Oslo, u Norvešku, nakon što su ga kambodžanski zvaničnici naterali na to, preteći njegovoj bezbednosti.
Predstavnici vlasti u Kambodži ukinuli su takmičenje lepote "Mis mina", izjavivši pri tom da bi to takmičenje moglo da "ismeva žrtve stradale od mina u Kambodži".
Na veb-sajtu "Mis mina" kaže se da je cilj ovog takmičenja da osnaži preživele iz minskih nesreća i podigne stepen svesti o opasnostima od mina. Morten Travik kaže da planira da nastavi s ovim takmičenjem na veb-sajtu.
Prvo takmičenje lepote "Mis mina", održano u Angoli 2008. godine, bilo je oštro kritikovano od strane međunarodnih organizacija za pomoć.
Na ovoj slici, koja je snimljena u nedelju, 7. marta 2009. godine, So Jeu, kandidatkinja na takmičenju za lepotu, pauzira kako bi je fotografisali u Siem Raepu, u Kambodži. Zvanični predstavnici kambodžanskih vlasti izjavili su 3. avgusta ove godine da neće dozvoliti održavanje ovog takmičenja, nazivajući ga uvredom za sve unesrećene preživele minskih nesreća.
A vi sami odlučite šta mislite o takmičenju za lepotu "Mis mina".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar