U trendu

Mislila da je snimila bizarno ‘stvorenje’ u moru, a onda je shvatila da je ipak reč o nečem odvratnijem

Jedna devojka je, šetajući po plaži u Kvinslendu u Australiji, pronašla dugačak cevasti i organski materijal na plaži. Žena nije pojma imala o čemu je reč, a stvorenje je pomalo podsetilo na zmiju, crva ili nešto slično, a onda je snimak i pitanje o čemu se zapravo radi postavila na TikToku i dobila je pomalo neočekivan odgovor.

@bootscootinaf

Wasn’t expecting that 😅😖 #australia #northqueensland #fyp

♬ original sound – moonlight 🌙✨

Na kraju je ispalo da nije reč o crvu, zmiji ili nekom organizmu, već da je to kitov penis. Ljudi koji se razumeju u morsku biologiju objasnili su joj da se može dogoditi da kitovi u međusobnim borbama odgrizu penis, ali onda se javila naučnica Vanesa Pirota koja tvrdi da tako nešto nikada nije dokumentovano i da si kitovi te vrste ne mogu odgristi ništa jer nemaju zube već imaju usi, odnosno pločice u ustima, koje su više vlaknaste i njima ne mogu da grizu.

@bootscootinaf

#stitch with @moonlight 🌙✨ Mystery solved!! (Probably)…. Comment what you think- did you guess right? #australia #northqueensland #fyp

♬ original sound – moonlight 🌙✨

Ona tvrdi da ako to i jeste kitov penis, da ga skoro sigurno nije odgrizao drugi kit, a dodaje i da ne može baš 100 posto reći da je to na snimku kitov polni organ dok ga ne vidi iz svih uglova, prenosi IFL Science.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar