U trendu

Na idiličnoj porodičnoj fotografiji posle nekoliko godina otkrili su nešto strašno

Naizgled idilična porodična fotografija izazvala je jezu kod članova porodice Rajnis Trelfa i to par godina posle nastanka fotografije.

Gepostet von Revista Urbana am Sonntag, 29. April 2018

Fotografija je snimljena još 2011. godine kada je ova porodica bila na izletu u blizini engleskog Mančestera, u predelu rezervata Dovestones, a trenutak su odlučili da ovekoveče fotografijom pored jezera.

Od tada je prošlo sedam godina i tek pre nekoliko dana, sada 28-godišnja Rajnis shvatila je šta se još nalazi na fotografiji. Naime, iza grupe ljudi na zidiću nalazi se ruka nepoznate osobe koja je prestrašila ovu mladu majku.

– Uhvatila me jeza, počela sam da plakačem, a knedla mi je stajala u grlu. Znam da tada niko nije bio iza nas. Imamo još jednu takvu fotografiju koja je nastala nekoliko sekundi poslie, a na njoj ruke nema – spričala je 28-godišnjakinja, koja je preko društvenih mreža odlučila da potraži stručnjaka za paranormalne aktivnosti kako bi joj objasnio “tajanstvenu ruku“.

Ova majka veruje da je ruka pokazivala na mladića u sredini fotografije koji je tragično preminuo prošle godine. Krenula je da istražuje i otkrila je da mesto na kom su se fotografisali ima mračnu istoriju. Naime, isti dan kada je fotografija nastala, u blizini je pronađeno telo mrtve žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)