U trendu

Način na koji se ljubite otkriva nešto vrlo zanimljivo o vama

Ljubljenje u našem telu oslobađa hemikalije zbog kojih se osećamo ugodno i lepo, smatra Takiša Roland-Jenkins, profesionalna konsultantkinja klinike Between Us. Ipak, u onim situacijama kada nekoga sretnete na ulici nakon dužeg vremena i ta osoba odmah krene da vas ljubi u znak pozdrava, možda se baš ne osećate toliko ugodno i lepo. Ali, jeste li se ikada zapitali šta način na koji se ljubite govori o vama?

Poljubac u svaki obraz

Dva poljupca prilikom pozdrava otkrivaju da ste tradicionalni. Uživate u simetriji i ravnoteži. Ljubaznost i pristojnost za vas je dužnost od koje ne odstupate, pa prilikom ovakvog pozdrava najverovatnije zadržavate dah, zar ne?

Jedan poljubac

Uživate u tome da ljude oko sebe ostavite „da vise“, da očekuju više i pitaju se šta će uslediti. Vi ste osoba koja voli kontrolu, pa dok se većina ljudi ljubi dvaput, vi ćete samo jednom, prenosi vecernji.hr.

Poljubac na vazduhu

Naginjete se prema osobi koju pozdravljate, ali zadržavate se tek u blizini njenog obraza i samo zvuk poljupca otkriva „poljubac u obraz“. Ovo je socijalno nezgodno, pokazuje zadršku prema osobi kojoj upućujete poljubac, osim ako nemate jarku boju ruža na svojim usnama koju ne želite da ostavite na tuđem obrazu.

Zagrljaj umesto poljupca Želite da pružite samo malo ljubavi i pažnje. Poljubac je za vas preintiman da biste ga tek tako delili po putu. Zagrljaju dajete manje značaja, dok polubac čuvate samo za bliske ljude. U literaturi, muzici, filmovima ili svakodnevnom životu – poljupci simbolizuju ljubav i strast, i ispunjavaju naša srca, a vi ste pristalica tog mišljenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar