Najam stana u ovom nemačkom gradu je samo 10 evra dnevno, ali postoji trik-uslov

U oglasima za stanove na Internetu u Nemačkoj trenutno se može jedna zabrinjavajuća pojava. Naime, vlasnici stanova sve češće nude jeftinije kirije u zamenu za seks.

Pa tako pojedini korisnici stranice „wg-gesucht“nude u najam sobu ili zajedničko korištenje stana za samo 10 evra po danu ili po jako povoljnim cenama.

Ali, prijaviti se mogu samo žene, a uslov za tako jeftino iznajmljivanje je seks uz obostrani pristanak te mogućnost da vlasnik stana može npr. ako želi ući u kupatilo dok se žena kupa.

Primer toga je jedan oglas “Wg-gesucht” “Poly-Fun-WG (samo za djevojke)” gde žena koja želi može iznajmiti sobu za 10 evra po danu u berlinskom Friedrichshainu-Kreuzbergu.

“Ćao, s obzirom da sam trenutno odsutan, nudim svoju sobu u svom stanu za dve osobe u podnajam, počinje oglas. Podstanar mora biti ženskog spola, piše u oglasu.

Vlasnik stana dalje piše kako želi biti potpuno otvoren. U zajedničkom stanu postoji “želja” za nekoliko ljubavnih i smislenih odnosa uz pristanak svih uključenih, prenosi Fenix-magazin.de.

“Hodanje gola po stanu ili ulazak u kupatilo dok se druga osoba kupa ili tušira ne bi trebao biti problem”, zaključuje se u oglasu.

Oglas pod nazivom “FKK WG” u berlinskom Simon-Dach-Kiezu, s druge strane, nudi lokaciju s koje se “sve može stići pešice za samo nekoliko minuta” za 10 evra dnevno. I ovde je uslov da se kod kuće razgolitite i povremeno izdržite pogled na golog vlasnika stana.

Vlasnik želi da se njegova stanarka oseća “kao kod kuće” to jest da ga pusti u kupatilo dok se tušira.

U oglasu stoji napomena da oglašivač odnosno vlasnik stana želi videti fotografije pa mu kandidatkinje koje bi eventualno iznajmile stan prvo trebaju poslati fotografiju.

Svako ko prođe proces selekcije ponudiće smeštaj u Frankfurter Allee u Berlinu za samo 390 evra mesečno.

O ovim neobičnim oglasima i ponudi pisao je i nemački Focus.de uz napomenu da je redakcijski tim oglase prijavio platformi wg-gesucht.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.